Veelgestelde vragen

Wat zijn de aanmeldingscriteria?

Je moet minimaal Twitch Affiliate of Twitch Partner zijn, dit jaar gemiddeld 10 uur per week gestreamed hebben en ouder dan 18 zijn.

Waarom zijn er aanmeldingscriteria?

Dit heeft twee redenen. Allereerst hanteren wij criteria omdat de evenementruimte beperkt is (capaciteit van ongeveer 150 personen), dus we kunnen helaas niet elke streamer in Nederland uitnodigen. Ten tweede willen wij dedicated streamers op ons event, zodat zowel kleine als grote streamers zich veilig voelen op ons event en we fanboy / fangirl situaties voorkomen.

Hoeveel kost een ticket?

Een ticket voor StreamCon kost €20,-.

Waarom is het event niet gratis?

Een dergelijk event opzetten kost geld (zaalhuur / vormgeving / fotograaf / etc.). Wij hopen in de toekomst deze kosten te kunnen dekken met sponsoren, maar aangezien dit de eerste editie is werken wij met tickets.

Waarom in Tilburg?

Wij wilden een locatie & stad uitkiezen die niet te ver reizen is voor onze Belgische zuiderburen.

Welke topics worden behandeld in de panels?

De topics voor de panels worden aangedragen door de community in de StreamCon Discord, dus join de Discord!

Wordt StreamCon georganiseerd door Twitch?

Nope. Zoals de meeste van jullie wel weten is StreamCon een community event georganiseerd door leden van de community, voor leden van de community. Wij zijn geen eigendom van Twitch en worden ook niet door hen beheerd. Ninja Patrol heeft wel een flinke vinger in de pap 😉

Mag ik vloggen/IRL streamen op Streamcon?

De etiquette laten we liever over aan de community zelf, maar we vinden zelf wel dat het niet respectvol is om tijdens het programma van Streamcon te streamen. De naborrel vinden wij een geschikter moment om te streamen. Vloggen staan wij wel toe. Met toestemming van diegene die je filmt natuurlijk!

Wat is de routebeschrijving naar StreamCon?

StreamCon wordt gehouden in de evenementenzaal van Doloris Meta Maze op het adres Spoorlaan 21 in Tilburg.

Als je met het OV komt:
Dit ligt op loopafstand van Station Tilburg Centraal. Vanuit Tilburg Centraal loop je aan de linkerkant (richting het centrum) het station uit. Als je het treinstation uitloopt, blijf dan aan de linkerkant van de Spoorlaan en loop langs de fietsenstallingen. Na ongeveer 300 meter kom je aan op een groot kruispunt. Aan dit kruispunt ligt Doloris Meta Maze. StreamCon bevindt zich in de evenementenzaal van Doloris.

Als je met de auto komt:
Als je met de auto komt, kun je via Google Maps een routebeschrijving uitdraaien via deze link.
Rijd je met een GPS systeem, dan is het adres wat je moet invullen: Spoorlaan 21, Tilburg.

Waar kan ik het beste parkeren?

Het makkelijkste is om te parkeren in de 013 Tivoli parkeergarage. Deze kun je bereiken vanaf de Spoorlaan en is gelegen aan het volgende adres: Parkeergarage 013 Tivoli, Heuvel 3, 5038 CN Tilburg.

Er zijn in het centrum weinig, tot geen plekken waar je gratis je auto kunt neerzetten.
Op het volgende kaartje (https://tilburg.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=9ff22f61964645a5aabf2db373062669) van de gemeente Tilburg kun je zien welke parkeertarieven gelden voor het parkeren op de straat.

Wie heeft de website gemaakt?

De website is gemaakt door de founder van Streamcon, Adrian (aka Mr Adrian) en Roy van Quaedackers, Communication & Marketing (aka Roy_KW)

Wie heeft het logo ontworpen?

Het logo is ontworpen door Jostakid. Check meer van zijn designs op www.jostakid.com